Followers

Thursday, August 15, 2013

Salam Aidilfitri


 بسم الله الرحمن الرحيم   
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua.. Maaf Zahir dan Batin.. kalau ada salah silap selama ni samaada sengaja atau tidak, harap dimaafkan.. Tak sempat nak update pasal raya lagi di blog .. Hari ni baru ada masa dan rajin sikit nak update.. So, macam mana raya?? Banyak ke dapat duit raya.. Sarah xdapat banyak pon.. dah keje kan.. Tapi still dapat dari kakak dan abang..huhu..tq2.. 


Sarah sekarang masih bercuti di Taiping.. Sabtu baru balik Bangi.. Isnin dah kerja.. :)
Tapi kalau ada yang nak beli baju atau bahan-bahan bakeri secara online boleh la contact sarah.. Barang ada.. Insya-Allah kita akan pos secepat mungkin lepas korang bayar..

Rajin2 la singgah page SUFI SHOPPE AND BAKE tau.. Selamat Hari Raya :)

1 comment:

mujahidah maisarah said...

taqabballahuminnawaminkum