Followers

Wednesday, July 17, 2013

Bahan Bakeri Segera


 بسم الله الرحمن الرحيم   
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

Alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar.. Hari ini sarah dah mula jual bahan bakeri segera.. Pastinya sedap, halal dan selamat digunakan.. Jangan lupa singgah page SUFI SHOPPE AND BAKE.. Lebih kurang 100 jenis tepung kek, biskut, kuih muih dan dessert ada.. Sampai bila nak beli kat kedai je.. Cuba la lakukan sendiri di rumah.. Pasti puas hati dengan air tangan sendiri.. Cara menyediakannya juga disediakan di setiap peket.. Mudah bukan.. (^_^)

Sampai Bila Nak Makan Hasil Air Tangan Org Lain?
Do It Yourself!

Cara penyediaan ada disertakan sekali.. Mudah bukan :)




Apa tunggu lagi.. Jom tengok apa yang ada di page SUFI SHOPPE AND BAKE sekarang.. Bahan untuk biskut raya pon ada.. (Harga tidak termasuk pos)..


2 comments:

Zulaiqa@Prof said...

bestnya buatan orang islam. kat mana bakery ni?negeri mana?

SarahSuhaimi said...

Taiping,Perak..kakak yang ada sijil dan pengalaman dalam bidang bakery..saya tolong jual online je :)