Followers

Friday, June 28, 2013

ChurpChurp dan Says (^_^)


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam blogger semua.. Mesti bosan kan tengok sarah post tentang baju je..hehe.. ok la hari ni nak cerita sikit tentang blogger Dayang Deno.. Ada yang kenal?? Dia ada menerima tempahan doodle dan lain-lain..[TENGOK SINI] Sarah dah tempah kat dia profile picture dan cover facebook timeline untuk page sarah di facebook.. tak sabar tengok hasilnya.. Mesti cantik, cute2 gitu..hehe.. Nanti dah siap sarah tunjuk kat anda semua ye..

 Ok semua jom blogwalking mencari idea sambil tengok blog-blog lain yang cantik dan cun-cun.. Malu plak rasa tengok blog sendiri ni.. Tak sempat nak edit-edit :( Ada yang nak tolong editkan.. Kalau free ok la.. :p

Sapa yang xde Churpchurp dan says.. daftar sekarang dengan sarah.. rugi ada blog tak share iklan-iklan ni..dapat duit tau bila ada yang tengok.. share di facebook dan twitter pon boleh..Cepat-cepat daftar..Iklan tengah banyak ni..

Daftar ChurpChurp PERCUMA [KLIK SINI]
Daftar Says PERCUMA [KLIK SINI]


Tengok la hasil share sarah..Kalau anda yang rajin-rajin ni share mesti lagi banyak.. Bila dah cukup RM100 dah boleh cashout.. dia akan hantar cek ke rumah.. Pastikan anda isi nama, alamat dan no IC dengan betul ye.. Tutorial pasang iklan-iklan ni boleh google.. Ramai blogger yang dah buat tutorial..

 Ok.. Selamat Mencuba dan mendapat $$$$ ($_$)


13 comments:

Azuria Abdullah said...

tq singgah td...wahh byk jgk dpt tue..

SarahSuhaimi said...

hehe..xde la banyak pon..orang lain dah beratus2 dah.. :)

LoLi said...

huhu..churp² xberape best :D
says paling best, cepat dan pantas untuk di cash out.. :D

btw gud luck!

bing.com.my | skype.com.my hacked by Bangladesh Hackers?

SarahSuhaimi said...

Mesti dah banyak dapat ni..hehe..tq :)

ekin schmidt said...

bca kt bhgian cashout tu.
kan mcm blur2 skit kan?
nampak takde titik.
so baca 4ribu lebih
byk gle!
tgk lg skali.
oooo...hehehe

byk jga tu :)
tahniah

SarahSuhaimi said...

Biase2 je..tq singgah :)
klu rajin tolong2 la klik..hehe

Liza Razak said...

wahhh..byk income sis dapat daripada churp churp :)

SarahSuhaimi said...

xde la banyak..biase2 je..nak minta tolong korang bg banyak la..hehe :P

healthzone said...

you have a nice blog here. keep it up.

healthzone said...

You have a great blog right here.

SarahSuhaimi said...

Thank you :)

Anonymous said...

cik sarah..saya nak tanya,kalau hantar 2 cek di alamat yang sama boleh ke itu?sebabnya saya dan adik saya nak cuba test churp2x nie..jadi alamat surat menyurat pun sama

SarahSuhaimi said...

sy xpasti la..rasenye boleh je :)