Followers

Thursday, May 2, 2013

Balik Kampung


 بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hi semua..Hari ini sarah nak balik kampung di Taiping..bos pon semangat nak pilihanraya ni.. khamis jumaat isnin bagi cuti..hehe..ada yang dah balik memeriahkan lagi pilihanraya di tempat masing-masing ke?? atau balik hari Jumaat atau sabtu nanti.. Hati-hati di jalan raya ok..

Gambar Hasil dr Google (^_^)
Jom sama2 kita amalkan doa ini hingga ke hari pilihan raya.

Gambar dari Fb

Jangan lupa balik mengundi ok.. (^_^) Ini Kalilah!!

Wednesday, May 1, 2013

Selamat Hari Pekerja!!

 بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
Hi semua..Selamat Menyambut Hari Pekerja kepada semua pekerja-pekerja diluar sana. Hari pekerja tahun ini adalah yang pertama sarah sambut sebagai seorang pekerja. Apa aktiviti-aktiviti yang korang lakukan hari ini. Shopping?? atau rehat saje dirumah. ataupun ada yang macam dalam gambar ni..hehe
 






 
 Dah lama sarah tak buka blog ni. Excited plak..hehe. Hari ni nak follow blog-blog yang dah lama follow sarah. Maaf ye lambat nk follow semula..yang mana nak sarah follow,tinggalkan link di cbox ok. Jangan lupa follow sarah juga..erm..ada yang main churpchurp dan 8shared?? sarah dah lama tak aktif. Tgk la berapa yang sarah baru dapat..tak cukup-cukup lagi..bila la boleh cashout..
 
 
 
Sapa-sapa yang nak daftar churpchurp boleh daftar di [klik sini] dan 8shared daftar di [klik sini]..cume share iklan-iklan tersebut di facebook,twitter dan blog saje..kalau ada yang klik dapat la duit sikit-sikit untuk tambah-tambah pendapatan
 
Jom tengok iklan-iklan di bawah ni..kot-kot ada yang anda berminat sambil-sambil membantu sarah (^_^) hehe