Followers

Wednesday, September 21, 2011

Usaha Doa dan Tawakal


Alhamdulillah..Selesai dah semua urusan sem ni..Final Exam pon dah habis..Bermula la cuti semester selama sebulan je..hehe..xde rancangan pape pon..duk umah je la..mungkin aku akan lebih rajin meng'update' blog ni..Insya Allah..

Kepada yg xhabis exam lg 2..Good luck k..sabar banyak2..study rjin2..hehe..Hargai masa yang tinggal sebaik mungkin..Isikan dengan perkara yang berfaedah..Jaga keselamatan dan kesihatan diri..Dah usaha..Doa dan Tawakal jgn lupa ok..


Di dalam surah Al-Mukmin ayat 60, Allah menjelaskan:


"Berdoalah kepada Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu, sesungguhnya orang-orang yang menyombongkan diri dari menyembah Ku akan masuk neraka jahannam dalam keadaan hina dina!"
 

5 comments:

niesasukasuki said...

semoga result anda gempak ! ehee..

SarahSuhaimi said...

amin..thanks.. (^_^)

Anamarza said...

wah merdeka la dah abis exam kan, best boleh duk lepak2 moga success

ciNdhaDahniEa said...

wahh.. best nye exam dah abis! wuwuwuwuu jeles oke..~ sob3

~hope result cemerlang ye.. :)

Mimi Marilyn said...

saya doakan anda cemerlang