Followers

Wednesday, July 6, 2011

E.N.J.O.Y (^_^)


FFuh..penat berblogwalking 2 3 hari ni..nak dibandingkan blog2 yg aku dah lawati dgn blog aku mmg blog aku kalah la..haha..xpe..balik ke niat asal aku buat blog ni..so,orang nak kata buruk ke apa ke..i don't care..ok..lagipon aku xde masa nak update selalu..banyak kerja lain aku nak buat..nasib la aku cuti midsem seminggu ni..2 yang aku bukak 2..klu x,jarang sekali la..minggu depan dah sibuk dgn midterm plak..xbce pape lg ni..target sem ni bukan main lagi..pointer nak bagus je tp perangai xmcm nk dpt pon..adoi..kena la berubah, baru ada kemajuan kan..


Selasa dpn ada pembentangan subjek arab..ish..xready pape lg ni..nasib aku la dpt tajuk susah..grrrrr..nk jumpa ustaz time konsultasi minggu lps, leh plak kt pintu die tulis 'do not disturb'..aik..pelik..time konsultasi leh ke mcm 2??sekarang dah xsempat jumpa ustaz..(2 la ske sgt buat keje last minit)..terpaksa la aku cari alternatif lain untuk memahamkan tajuk 2..orang 1st yang akan jadi mangsa aku mstlah kakak bilik aku..yang sedang mengambil kos Sarjana Muda Syariah dan Perundangan Islam semester 4..hehe..harap2 dia ada masa la untuk aku  :'( ..klu x,aku g serang kakak blik lama aku la..yang memang Ijazah Sarjana Muda Bahasa Arab Sebagai Bahasa Kedua..2 yang minggu ni lepak je..hehe..minggu depan akan jadi minggu yang sibuk..so,minggu ni kite enjoy.. =P

8 comments:

diana said...

dan lagi tu nak enjoy..
hehhehe

sarah suhaimi said...

minggu ni je enjoy pon..minggu dpn dah mula sibuk ngan assignment,presentation and midterm.. =P

zures said...

Ustaz tu mesti dah tau ramai yang nak jumpa dia...sebab tu awal2 lg dia dh tulis tu...

ejump said...

ala..steady je la..hehe..ad byk mse ag.gogogo =P

sarah suhaimi said...

ko pndai xpe la.. =p

miss_nia said...

saba ye sara. kita pun byk koje ha. bukak je class, sume na kna submit.. sama2 la kita tabahkan hati.. =(

KeTaM_BaTu said...

hidup mesti enjoy.. manfaatkan hidup yang hanya sekali.. ^^ erk.. mana button follow awak? sy tak nmpak lah.. atau awak tak letak?

jom klik sini,
mencegah itu lebih baik

7 etika seorang blogger

sarah suhaimi said...

xde..patutnye ade je..pelik gak..