Followers

Friday, May 6, 2011

   Assalamualaikum semua..hehehe..dah bersawang blog aku ni..malas btul nk menaip..sebenarnye aku ade je story..tp untuk diri aku je la..ble nk post je aku pikir blik..hurm..xperlu kot org tau..hahahaha..so??nk wt cm ne??blog ni cm dah jd diari aku..cme aku xpost untuk umum je..klu kne hack mmg nk kena la spe yg wt 2..minggu dpn start semester bru..mgkin aku akn rjin mengupdate..time cuti ni xde yg mnarik pon untuk diceritakan sbb aku mmg duk umah je..kemas umah n seumpamanye..2 je keje aku..nk kte seronok cuti dah abis pon xjgk..kt sne ade la jgk masalah..sakit hati je ble pkir..bersambung la mslh 2 nnt..adoi..



   semester dpn aku tkr blik..huhu..selamat tinggal parcel 7 tingkt 11..n welcome parcel 6 tingkt 8..hehe..(turun ckt)dah 3 semester aku duduk tingkt 11..dr apartment bertukar ke dorm..sje tkar tmpt..nk ingt kembali kngn 6 thun di asrama dlu..huhuhu..cme xmenangis je la bezanye pon..haha..mane xnye..darjah 6 dah duk asrama..nangis meraung2 la..


   ingt lg sume kngn2 kt asrama dlu..hahaha..lawak2..pape pon..sume 2 pengalamn..aku tgk bdk2 semester 1 yg msuk ari 2..xpernh duk asrama la 2..dasyt btul..haha..xpe2..bru nk blaja..mne leh kte tolong kte tolong..ari ni aku bad mood..haha..so aku menulis untuk menghilangkn tension..aku xske gaduh ngn org psl laki..ckp la pape ko nk..mls aku nk lyn..aku xde kaitn pon..xpernh ade niat nk merampas or whatever la yg ko kte 2..bnda kecik cm 2 pon nk dibsr2kn..hidup terlalu singkat untuk membenci..enjoy k..


No comments: