Followers

Wednesday, March 2, 2011

Program Dakwah Semester 3

'Transformasi Dakwah Menjana Al-Falah' 2 la tema kteorg..seramai 100 pelajar Sekolah Kecemerlangan Kluster Sekolah Kebangsaan Jalan 3, Bangi, Selangor dan seramai 12 fasilitator..Program dakwah ni wajib untuk dak2 Diploma Pengajian Islam semester 3(2010/2011)..xkira la Syariah, AlQuran dan ASSunnah, Usuluddin n Dakwah wajib wt..



Pengarah Program : Quddus
Timbalan Pengarah Program : Faain
Setiausaha : Abu Bakar
Penolong Setiausaha : Sarah (aku la)
Bendahari : Zaimah
Biro Makanan : Putra Hammadi
Biro Disiplin : Hairul Amin
Biro Keselamatan : Naim
Biro Cenderahati : Sakinah
Biro Teknikal : Hisyamuddin
Biro Protokol : Shahriman

bkn 2 je keje kteorg..2 cume sblm ke kem..kt sne contohnye aku la..kne jd runner plak..n ditambah ngan tugas jd fasilitator..aku dpt 10 pelajar pompuan...kpd korang2 sume, aku mnx maaf klu xdpt nk jlnkn tugas ngan baik..n tima kasih atas kerjasama yang korang dah berikan..n spe yg pergi untuk kem yang kedua 2..seramai 6 org..aku xtau pon..bgs tul korang..ngah exam pon berdakwah yerk..good2..so,aktiviti time dakwah ni cm biase la ceramah, qiamulail dan aktivti berkumpulan..best, sedih, kecewa, penat, seronok sume ade.. ^_^ hrp2 dpt buat kem dakwah cm ni lg..

8 comments:

nurfaain mohd alif said...

ak pon nk menyatakan yg program dakwah ni la yg pling byk bg kenangan suke duke, penat lelah n mcm2 ag...yg bk jdikn kenangan, n yg buruk kite lupekn....n sme2 amik pengajaran...tahniah pd skowl 2 kerana telah dipilih sebagai skowl berprestasi tinggi menurut akhbar kelmarin...pada kwan2..ak mintak maaf seandainya ade kesilapan diri ini dari hujung rmbut sehingga hjung kaki....salam syg...

sarah suhaimi said...

salam syg untuk spe 2??huhu

nurfaain mohd alif said...

agak2 untuk spe? xkn untuk mte air plak?

sarah suhaimi said...

ntah..untuk tuttttt kot..haha

nurfaain mohd alif said...

xde mknenyer ok? hm...bgus2 sarah da mju skang ni...tumpang hepy....

sarah suhaimi said...

maju mende nye..aku boring nih..jom kuar..ko blanja..kte nk bwk aku jln2..

nurul asyiqin nasri said...

best lah program ni . buatlah lagi sebelum kiteorang pegi sekolah menengah :) ade yang nak pergi tapi full . yang kene pergi tu pon parents die paksa :) rindu akak ngan abang fasi :)

* kirim salam kat dieorang ye ? thanks:)

sarah suhaimi said...

ye la dik..tolong kim salam kat adik2 group kak sarah yerk..rindu kt diorg jgk..gud luck yerk untuk UPSR nnt..abg n kakak kt sini sntiasa doakan korang..