Followers

Friday, March 25, 2011

Jeng3

hahahaha..xde kaitan pon ngn tjuk ape yang bakal aku tulis ni..just nk promote bisnes kakak aku je..klu aku die bg percume..ngn kwan2 kira mahal ckt..xde la..gurau je..hehehe..klu korang berminat nk order kt kakak aku..bgtau ok..bg gambr je pon dah ckup..kt bawah ni ade beberapa contoh yg die dah buat..n dibantu kawan die (xkn aku plak)..klu berminat la..msj tau..jgn malu2..klu ade yg kaya2, bnyk duit lbh..bg la die ckit buat modal nk bukak kdai..skrg just buat kecil2 je..kuih2 itu boleh didapati di Needa Bakery..ok..g la rse kt sne..hahaha..sedap je..klu die buat..aku orang pertama yg abiskn..hehe..

bley di dapati di kiosk di Giant Lukut, Negeri Sembilan (kakak aku yg sulung nye kiosk la tp bukan die yg jage)..alhamdulillah..penghantaran yg pertama ari 2 dah abis..bru2 ni dah antar yg kedua plak..harap2 laku lg la..aku yg tolong buat ni..ada bakat x..kih3


kt gambar dah tertera facebook dia kn..ape lg..add la..jgn lupa order skli tau..

hah..yg mne nk kawin 2..kek mcm ni mst jd idaman kn..kawan2 aku..korang klu kawin, harus tempah kt kakak aku tau..bantulah sesame Islam yerk..hehehehe.. (^_^)

* kakakku tersayang..jgn lupe bg komisyen yerk..hehe..untuk raya akan datang..nk order kuih raya pon bley..n teramat dialu-alukan..daaaa..sebarang pertanyaan..komen je kt bawah ni..aku on9 slalu..n untuk maklumat lnjut tntg bisnes kakak2 aku..bukak blog ni plak..

http://aliatradinghouse.blogspot.com/

1 comment:

dya nadia said...

cantik la blog..hehe (^_^)